STIGLI REZULTATI OBDUKCIJE ANĐELE: Za nestalom Katarinom se i dalje traga

Дејан Ристић
Dejan Ristić

31. 01. 2022. u 16:23

POTRAGA za Katarinom P. iz Predejana koja se vodi kao nestala nakon stravične nesreće koja se dogodila u subotu rano ujutro na putu Predejane – Vladičin Han je obustavljena posle 15 časova. Kako je saopšteno iz Višeg javnog tužilaštva u Vranju, traganje se nastavlja sutra.

СТИГЛИ РЕЗУЛТАТИ ОБДУКЦИЈЕ АНЂЕЛЕ: За несталом Катарином се и даље трага

J: Stojković

Pored ronilaca i policije, u potragu su uključeni i meštani Predejana i okolnih mesta, ali su uslovi teški. Po preporuci ronilaca, počelo je raščišćavanje mehanizacijom nanosa ispod i u okolini mostova na Južnoj Moravi.

U međuvremenu, obavljena je obdukcija tela Anđele M. koja je pronađena odmah nakon nesreće. Od izvora bliskih istrazi "Novosti" saznaju da je smrt nastala davljenjem, iako je devojka zadobila i brojne telesne povrede. Dve preživele devojke iz automobila Kristina M. i Anđela S. se nalaze u Zdravstvenom centru Vranje i, kako saznajemo, neće biti saslušane dok lekari ne ocene da su za to stvoreni uslovi. 

Nesreća se dogodila u subotu, oko 4 časa ujutro, kada su se četiri devojke vraćale kući u Predejane sa proslave. Prve indicije govore da su verovatni uzroci nesreće još i neprilagođena brzina i poledica na kolovozu.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna