"KRALJICE NAŠA, HVALA ZA PRAVI PUT KOJI SI NAM POKAZALA": Danilo i Milica Vučić oprostili se od majke Ksenije (FOTO)

Novosti online

31. 01. 2022. u 08:15

OD preminule novinarke Ksenije Vučić, prve supruge predsednika Srbije Aleksandra Vučića, oprostili su se u čituljama njena deca Danilo i Milica.

КРАЉИЦЕ НАША, ХВАЛА ЗА ПРАВИ ПУТ КОЈИ СИ НАМ ПОКАЗАЛА: Данило и Милица Вучић опростили се од мајке Ксеније (ФОТО)

Foto: Printskrin

- Kraljice naša, hvala ti za pravi put koji si nam pokazala, kao i za svu ljubav koju si nam pružala. Neka te anđeli čuvaju. Vole te najviše tvoji Danilo i Milica - stoji u čitulji.

- Draga mama, vole te i uvek će te voleti tvoji Danilo i Milica - objavljeno je u drugoj čitulji koju su sin i ćerka dali.

 - Hvala za svu ljubav i snagu koju si nam davala, tvoji Danilo, Milica i Aleksandar - piše u čitulji.

Ksenija Vučić, istaknuta srpska novinarka, iznenada je preminula 29. januara u 56. godini.

Ksenija će biti sahranjena danas u 13 sati na Novom groblju u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NESVAKIDAŠNJE ISKUSTVO JEDNOG DOSTAVLJAČA: Ne znam da li da bacim one kese i klisnem niz stepenice, ili da stoički sačekam...