MAJKA JECA ZA KATARINOM, SPASIOCI PRETRAŽUJU REKU: Tragedije obeležile život porodice nestale devojke, ujake joj pokosio voz

Novosti online

30. 01. 2022. u 21:21

MAJKA Katarine Petković iz Predejana u opštini Leskovac, za kojom se traga od juče pošto je oko četiri sata ujutru sletela automobilom sa tri drugarice u Južnu Moravu nedaleko od Vladičinog Hana, u užasnom je stanju.

МАЈКА ЈЕЦА ЗА КАТАРИНОМ, СПАСИОЦИ ПРЕТРАЖУЈУ РЕКУ: Трагедије обележиле живот породице нестале девојке, ујаке јој покосио воз

Foto: "Novosti"/Društvene mreže

Dok su spasioci sa meštanima Predejana tokom čitavog dana, danas pretraživali reku i priobalje Katarinini najmiliji preživljavaju dramu, a njenoj majci se vraćaju potresne slike iz mladosti. Ova nesrećna žena koja je sada sudeći prema okolnostima, ostala bez jedne od tri ćerke, pre oko dvadeset godina ostala je u istom času i bez dva brata koja je udario voz.

Devojka za kojom se traga bila je zaposlena u britanskoj kompaniji u Leskovcu i njene kolege kažu da je bila izuzetno vredna i da je krasio vedar duh. Katarina je 18. decembra napunila 21 godinu.

U saobraćajnom udesu posle kog je nestala Petkovićeva, stradala je njena vršnjakinja Anđela Milovanović, čije telo je izvučeno iz reke. Lakše su povređene i dve meštanke Predejana Kristina Mitrović i Anđela Stoilović koja će biti pod budnim okom istražnih organa budući da je prema prvim rezultatima istrage nesavesno upravljala vozilom.

Foto: Društvene mreže

Bile su devojke za primer

Meštani Predejana na jednoj od Fejsbuk grupa na kojima izražavaju žaljenje zbog tragedije i istovremeno razmenjuju saznanja o potrazi za Katararinom Petković imaju samo reči hvale za smrtno stradalu Anđelu i nestalu Katarinu.

- Oduvek sam svima pričao i navodio baš njih dve kao primer za najkulturnije, najbolje vaspitane i najprirodnije devojke u Predejanima i okolini. Poznajem ih ceo život i znam odlično i njihove porodice i svi su predobri ljudi. Bio sam u kafiću kad je Katarina slavila 21. rođendan, nedavno 18. decembra i tom prilikom su njih dve, ona i Anđela Milovanović bile apsolutno primerene, ma savršene devojke. Pamtiću Kaćin upadljiv i glasan smeh i glas koji mi bez prestanka odzvanja u glavi- napisao je Bata Stanisavljević.

Izbegla smrt dan pred rođendan

Kristina Mitrović danas je napunila 20 godina, samo dan nakon što je izbegla smrt. Umesto da slavi drugi rođendan i to što je preživela ona je u bolničkoj postelji gde se oporavlja od tragedije u kojoj je izgubila dve drugarice.

BONUS VIDEO - VIŠE SINOVA NEMAM, SVU PETORICU SAM SAHRANILA: Nesrećna sudbina Živke Marković iz Varvarina

(Republika)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić