ČEKAJU SE REZULTATI OBDUKCIJE: Još se istražuje misteriozna smrt Danijela Mitrovića iz okoline Žitorađe

D. Z.

24. 01. 2022. u 20:09

TAČAN uzrok smrti Danijela Mitrovića (35) iz Glašinca kod Žitorađe, koji je u nedelju ujutru preminuo u niškom Kliničkom centru, biće poznat za dve nedelje, kada se očekuju rezultati urađene obdukcije.

ЧЕКАЈУ СЕ РЕЗУЛТАТИ ОБДУКЦИЈЕ: Још се истражује мистериозна смрт Данијела Митровића из околине Житорађе

Foto: D.Zečević

On je zbog zdravstvenih problema transportovan iz prokupačke bolnice u Niš, ali se u putu, kod Jug Bogdanovca, zapalio sanitet, zbog čega je lekarska ekipa morala 40 minuta da čeka novo vozilo.

Porodica, koja je danas preuzela telo preminulog, oca dvojice sinova od deset i trinaest godina, očekuje da sazna tačan uzrok smrti, pogotovu zbog nezgode koja se desila u putu za niški Klinički centar.

- Bojimo se da je Danijel, koji je u četvrtak zbog loših rezultata zadržan u prokupačkoj bolnici možda dobio sepsu ili mu se pogoršalo stanje u putu dok su čekali drugo sanitetsko vozilo. Samo želimo da saznamo istinu i pravi uzrok smrti, pogotovu što je doktorka u prokupačkoj bolnici, u subotu ujutru, tvrdila da mu rezultati nisu toliko loši - priča Tomislav Mitrović (34), koji kaže da je njegov brat Danijel pre šest dana primljen u prokupačku bolnicu zbog problema sa jetrom i pankreasom.

Danijel će biti sahranjen u utorak u rodnom selu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)