BICIKLISTA U BAČU SA VIŠE OD DVA PROMILA ALKOHOLA: Policija u Južnobačkom okrugu za dan otkrila i sankcionisala 310 saobraćajnih prekršaja

Lj. P.

20. 01. 2022. u 14:22

NA području Južnobačkog okruga, policija je 19. januara iz saobraćaja isključila 13 vozača i tri vozila, a dva vozača su zadržana, jedan zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a drugi zbog ponavljanja prekršaja.

БИЦИКЛИСТА У БАЧУ СА ВИШЕ ОД ДВА ПРОМИЛА АЛКОХОЛА: Полиција у Јужнобачком округу за дан открила и санкционисала 310 саобраћајних прекршаја

Foto: Pixabay

Meštanin Bača, koji je zadržan zbog alkohola, tereti se i za nasilničku vožnju, jer je vozio bicikl sa više od dva promila alkohola u organizmu. Obojica će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.

Inače, policija je prethodnog dana na području Južnobačkog okruga otkrila i sankcionisala ukupno 310 saobraćajnih prekršaja.

U protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se devet saobraćajnih nesreća, u kojima su tri osobe lakše povređene. U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se šest saobraćajnih nesreća u kojima su dve osobe zadobile lake telesne povrede.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)