POVREĐEN ČOBANIN I VIŠE OVACA: Teška saobraćajna nesreća kod Vranja

Јелена Стојковић
Jelena Stojković

14. 01. 2022. u 11:30

U SAOBRAĆAJNOJ nesreći koja se dogodila u četvrtak u večernjim satima kod sela Pavlovac, kada je vozač golfa pokosio više ovaca, teško je povređen i čobanin (1964) iz sela Pavlovac, potvrđeno je jutros u vranjskoj Policijskoj upravi.

ПОВРЕЂЕН ЧОБАНИН И ВИШЕ ОВАЦА: Тешка саобраћајна несрећа код Врања

Foto O.Matavulj

Policija je nakon završetka uviđaja, kasno sinoć, utvrdila da je do nesreće došlo kada je vozač golfa bujanovačkih registarskih oznaka, krećući se iz pravca Neradovac u pravcu sela Davidovac, dolaskom u selo Pavlovac vozilom udario stado ovaca koje se kretalo državnim putem u suprotnom smeru. Čobanin je povređen tako što ga je udarila jedna od ovaca koja se odbila od automobil.

Očekuje se odluka Tužilaštva o daljem postupku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)