PRE GODINU DANA MU POGINUO OTAC: Mladić iz Valjeva koji je stradao u saobraćajnoj nesreći još se oporavljao od užasnog gubitka

Novosti online

28. 12. 2021. u 23:43

VALJEVO je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila večeras u Draginju, a u kojoj su život izgubili N. A. (20), I. M. (20) ostalo bez O.P. (21) perspektivnog sportiste koji je ove sezone bio jedan od najboljih igrača valjevskog Rukometnog kluba „Metalac“.

ПРЕ ГОДИНУ ДАНА МУ ПОГИНУО ОТАЦ: Младић из Ваљева који је страдао у саобраћајној несрећи још се опорављао од ужасног губитка

LJ.P.

Kako piše Blic, O. P. bio je najbolji strelac tima i najbolji strelac na nedavnom rukometnom memorijalu Nikola Jevremović Gužva u Valjevu.

Da tragedija njegove porodice bude još veća, njegov otac S.P. (51) poginuo je pre nešto više od godinu dana. Na njega je, 14. decembra prošle godine, dok se kretao prugom Beograd-Bar, na nadvožnjaku u valjevskom naselju Gradac, naleteo brzi voz i usmrtio ga na licu mesta.

Podsetimo, N. A. (20), njegova devojka I. M. (20) i O.P. poginuli su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila večeras, kada je na području Draginja iz za sada nepoznatih okolnosti, „pežo 307“ koji je vozio N.A. izgubio kontrolu i prešao u suprotnu kolovoznu traku kojom se u tom trenutku kretalo teretno vozilo.

U direktnom sudaru sa kamionom, svo troje mladih izgubilo je život na licu mesta, kao i pas kojeg je I.M, na mestu suvozača, držala u krilu.

BONUS VIDEO - AUTOMOBILI UNIŠTENI: Teška saobraćajna nesreća u Zemunu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

LJUDI NEISTINE DOŽIVLJAVAJU KAO STVARNOST Nemci kritikuju Šolca: Ume li on da razgovara?