JOŠ UVEK SE TRAGA ZA DVE OSOBE: Vatrogasci otkrivaju krov da bi došli do žarišta požara u kineskoj robnoj kući u Obrenovcu

Novosti online

03. 12. 2021. u 07:57

DOGAŠIVANjE požara u velikoj robnoj kući u centru Obrenovca i potraga za dve nestale osobe i dalje traje.

ЈОШ УВЕК СЕ ТРАГА ЗА ДВЕ ОСОБЕ: Ватрогасци откривају кров да би дошли до жаришта пожара у кинеској робној кући у Обреновцу

Foto: Novosti

Prema informacijama, dogašivanje bi prema najavama trebalo da bude gotovo do 12 sati. Zamenik predsednika opštine Miloš Stanojević rekao je da se i dalje traga za dve osobe koje se vode kao nestale.

- Više od 20 vatrogasaca radi na otkrivanju krova kako bi došli do svih žarišta. Traga se za dve osobe. Krov je velike površine i možda će otkrivanje potrajati malo duže. Požar je zahvatio i najbližu zgradu, ali na vreme je sprečeno širenje vatre - rekao je Stanojević.

Veliki požar izbio je juče oko 10.40 sati u kineskoj robnoj kući u Obrenovcu. Vatrogascima su odmah u pomoć došli pripadnici vatrogasno-spasilačkih jedinica iz Obrenovca, Surčina, Batajnice, Železnika, Košutnjaka, Zvezdare i Zemuna. Tokom gašenja požara došlo je i do niza detonacija u zapaljenom tržnom centru i to verovatno zbog pirotehničkih sredstava.

Traga se za dve osobe, jedna je navodno radnica kineskog porekla, a druga je žena iz Obrenovca koja se nalazila u kupovini. Povređeno je šest osoba.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)