NOVI PAZAR TUGUJE ZBOG SMRTI NASTAVNICE: Samra (34) je stradala u kanjonu Morače - Bila je skromna, pozitivna, uvek nasmejana...

Novosti online

30. 11. 2021. u 00:50

NA društvenim mrežama oglasili su se brojni predstavnici Islamske zajednice koji podsećaju na skroman način življenja Samre Zornić.

НОВИ ПАЗАР ТУГУЈЕ ЗБОГ СМРТИ НАСТАВНИЦЕ: Самра (34) је страдала у кањону Мораче - Била је скромна, позитивна, увек насмејана...

Foto: Društvene mreže

U automobilu marke “opel” koji je sleteo juče u kanjon Morače nalazila se tročlana porodica iz Novog Pazara, a 34-godišnja Samra Zorić izgubila je život. U trenutku nesreće u vozilu su se nalazili i suprug Rafet Zornić i četrnaestogodišnji sin Ahmed Zornić, koji je u teškom stanju prevezen do KCCG Podgorica.

Novopazarci su šokirani zbog ove nesreće, a brojni predstavnici Islamske zajednice su istakli svoje žaljenje za gubitkom Samre. U Novom Pazaru javnost je šokirana činjenicom da je mlada Samra izgubila život u ovoj nesreći, a među ožalošćenima su mnogobrojni učenici i nastavnici, s obzirom na to da je Samra radila kao nastavnica veronauke u Novom Pazaru, kao i njen muž.

Samra Zornić je završila medresu Gazi Isa-beg i Fakultet za islamske studije, a potom je radila kao vaspitačica u obdaništu u osnovnoj školi. Njen suprug Rafet Zornić je službenik Mešihata Islamske zajednice iz Srbije.

Željko Darmanović iz Službe zaštite i spasavanja iz Kolašina za medije je rekao da su oni dobili poziv u 9 sati i 13 minuta, kada su obavešteni da je došlo do nesreće. Mišljenja je, međutim, da je automobil sa porodicom pre osam sati sleteo u kanjon, a njihovo izletanje sa kolovoza izgleda niko nije video.

Povređeni otac je, pak, uspio da se popne uz klizavi teren oko 150 metara do magistrale, gde je zaustavio saobraćaj. Dečak, koji ima povrede kuka i karlice, izvučen je oko 11 sati, dok je telo stradale žene izvučeno sat i po nakon njega.

Darmanović navodi da je u akciji izvlačenja učestvovao veliki broj vatrogasaca, te da je pomagala i policija.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZELENE VEŠTINE U LJUDSKIM RESURSIMA: Zaštitimo životnu sredinu kroz svoj rad