MIA (7) i Mina (5), sestre koje su u subotu po podne poginule u iznajmljenom stanu u Karađorđevoj ulici u Obrenovcu, nastradale su od strujnog udara.

Komentari (13)

Bole

04.10.2021. 12:35

Zasto majka da odgovara i zasto pretite zarvorom,otac dece u zatvoru nije tamo bez razloga ,njena majka izbaci je iz kuce sa troje dece ,mucila se zena na sve nacine da im dobro da i sad ispade kriva nije ta zena kriva nista .

Pera

04.10.2021. 12:40

Krivičnu prijavu podneti protiv Centra za socijalni rad i majčinog poslodavca, jer su oni jedini krivci za tragediju... Primorati ženu da malu decu ostavi same kod kuće umesto da se radno vreme prilagodi radu obdaništa je zločin. Dokle god se ovakvo ponašanje bude tolerisalo modernim robovlasnicima i profit bude ispred prava deteta dešavaće se ovakve tragedije.

Luka

04.10.2021. 12:46

Zar je to pravda,da se pokreće postupak protiv majke koja muku mući da bi osigurala koru kruha za svoju decu,a niko ne postavlja pitanje što su učinile radnice socijalne zaštite sedeći u udobnim foteljema sa sigurnom mesećnom plaćom,da pomognu toj majci i deci da prežive.

Jugoslav

04.10.2021. 13:10

Prijavu treba da dobiju odgovorni u centru za socijalni rad. Umjesto da im obezbjede uslove za zivot, oni nerade nista. Jel majka hodala po kafanama i pijancila da dobije prijavu? Zasto im nije drzava pomogla, da majci obezbjedi pristojno radno mjesto i dok radi da neko pazi na djecu. Umjesto da drzava ili crkva brine o ugrozenima, oni su prepusteni sami sebi. Banda jedna hostaplerska.

Nedim

04.10.2021. 13:27

Nije majka kriva što su siromašni pa bebi siterku ne može platiti!Šta je Centar za socijalni rad u Obrenovcu uradio da joj pomogne?Ima pravo na jednokratnu pomoć bar 20000 po osobi godišnje a njih je 4.Socijalni radnik je dužan da obilazi svoje štićenike da vidi kako žive.Neko od komšija je mogao u dnevni obilazak dece pogotovo oni koji su znali kako im je teško a uvek se nađe po neka dobra komšinica.Beograd i Obrenovac ako imaju plaćene personalne asistente da pomognu samohranim majkama!

Sasa

04.10.2021. 14:58

Zalazemo se za veci natalitet i kako kaze resorni ministar, pare nisu problem! E pa itekako jesu! Nisu svi roditelji programeri i nemaju svi da plate stanove u Beogradu na vodi. Realnost je da ljudi rade do 5, a skole i vrtici do 10 ili 12. Ko da cuva decu kad se vrate kuci!? Pa se desavaju ovakve tragedije! Hoce li se nesto promeniti posle smrti ove dve nesrecne devojcice!? Cisto sumnjam..

Boban

06.10.2021. 13:04

Dace Bog da sve dodje gdje treba i svi mi da dobijemo sto smo zasluzili...Jo's jadnicu u zatvor da posaljete,dvoje ste ubili a ovu trecu ce te da unovcite..

Hm

07.10.2021. 13:53

Zena izgubila dvoje dece, radila i nije prosila, a tuzilastvo da pokrene krivicnu prijavu protiv nje??????? Drzavnici, vi ste ti koji su zakazali i decu usmrtili, neobezbedjujuci samohranoj majci da moze da ima novac za sebe i troje dece!!!! Sram vas bilo!!!!! Sram vas bilo!!!!!!!!!! Vama koji ste u toj sluzbi su deca na dusi!!!!!!!!!!!!!!