MUŠKARAC NA NUDISTIČKOJ PLAŽI PREMINUO OD INFARTKA: Zet krenuo u potragu za njim - na Adi zatekao policiju kod tela svog tasta

Novosti onlajn

16. 08. 2021. u 13:38

MILOŠ K. (74) preminuo je sinoć na Adi Ciganliji usled srčanog udara, a ekipa Hitne pomoći jutros oko 10 sati konstantovala je njegovu smrt.

МУШКАРАЦ НА НУДИСТИЧКОЈ ПЛАЖИ ПРЕМИНУО ОД ИНФАРТКА: Зет кренуо у потрагу за њим - на Ади затекао полицију код тела свог таста

Foto Z. Jovanović

Na licu mesta zatečen je zet preminulog čoveka koji je jutros krenuo da traži tasta jer se nije vratio kući, čim ga je o tome jutros obavestila tašta.

Zet je jutros oko devet sati samoinicijativno krenuo da traži Miloša i prvo se uputio na Adu gde je i zatekao policiju kod prekrivenog tela njegovog tasta. Javio je porodici nemilu vest i pozvao pogrebnu službu da odnesu telo.

Prema nezvaničnim saznanjima navodno je Miloš bio veliki zaljubljenik u Adu i da se svakodnevno opuštao na obali ovog veštačkog jezera. Nije bio nudista iako je preminuo na delu na kojem je nudistička plaža.

Takođe, navodno je preminuli bio srčani bolesnik čitavu deceniju, a koristio je i pumpicu da potpomogne disanje.

Inače je bio izuzetno vredan čovek koji je posle penzionisanja privatno izrađivao stolariju.

Miloš K. je bio posvećen porodici, ćerki, unukama, supruzi i zetu i nije bio poročan. Do Ade se sinoć odvezao sopstvenim automobilom koji je zet pronašao na obližnjem parkingu.

(Republika)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista