TEŠKA SAOBRAĆAJKA U HRVATSKOJ: Pijani fudbaler ubio medicinsku sestru koja se vraćala sa posla, lekari se bore da ga spasu

Novosti online

13. 08. 2021. u 19:26

FUDBALER iz Koprivnice, čiji su inicijali I. Š.(22), pod uticajem alkhola je vozio kola i tom prilikom izazvao udes u kome je poginula dve godine starija ženska osoba.

ТЕШКА САОБРАЋАЈКА У ХРВАТСКОЈ: Пијани фудбалер убио медицинску сестру која се враћала са посла, лекари се боре да га спасу

Foto: Depositphotos

Policija je saopštila da je dva minuta iza ponoći, u Kunovec Bregu kod Koprivnice, 22-godišnji vozač upravljao automobilom "Mini kuper" u smeru Koprivnice. 

Prešao je na suprotnu stranu i sudario se s automobilom "Kia" varaždinske registracije kojim je upravljala 24-godišnja ženska osoba.

Alkohol je najveći krivac za tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je stradala medicinska sestra

Kako je nezvanično prenose hrvatski mediji fudbaler je bio "pod znatnim uticajem alkohola", a lekari se bore za njegov život.

- Zbog krivičnog dela izazivanje saobraćajne nesreće u sprovodi se kriminalistička istraga, pa su od vozača izuzeti uzorci krvi i urina zbog analize utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu, bilo je sve što je policija u ovom trenutku htela da otkrije.

Inače, nastradala ženska osoba, P. H. iz Poljanca kod Varaždina, je medicinska sestra koja se u četvrtak kasno uveče vraćala s posla.

(KURIR) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

TRAMVAJ OBORIO ŽENU NA AUTOKOMANDI: Hitno prebačena u Urgentni centar, uviđaj u toku