PROBUDIO SE POSLE PET DANA BORBE ZA ŽIVOT: Dečak iz Vladičinog Hana kog je otac udario autom konačno bolje

J.Ćosin

09. 08. 2021. u 10:04

DEČAK iz Vladičinog Hana, kog je otac pre tačno sedam dana udario autom na improvizovanom parkingu u koji se pet dana borio za život, konačno je stabilno.

ПРОБУДИО СЕ ПОСЛЕ ПЕТ ДАНА БОРБЕ ЗА ЖИВОТ: Дечак из Владичиног Хана ког је отац ударио аутом коначно боље

Foto D. Miljković

- Dečak je u petak popodne skinut sa mehaničke ventilacije. Stabilan je, samostalno diše, unosi hranu i vodu, komunikativan je. I dalje ima dva torakalna drena, ali očekuju lekari da se i to reši do kraja nedelje i da dete bude prebačeno iz jedinice intezivne nege na odeljenje klinike - rečeno je iz KC Niš.

Podsećamo, dečak je na improvizovanom parkingu čučnuo iza auta da zaveže pertlu, otac ga nije video i udario ga je BMW-om.

Dete je zbrinuto u niškom Kliničkom centru zbog ozbiljnosti zadobijenih povreda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)

TRAMVAJ OBORIO ŽENU NA AUTOKOMANDI: Hitno prebačena u Urgentni centar, uviđaj u toku