NOVI PAZAR U SUZAMA ZBOG OMILJENOG LEKARA: Sahranjen doktor Denis koji je tragično izgubio život u saobraćajnoj nesreći (VIDEO)

Novosti online

06. 07. 2021. u 16:37

POZNATI novopazarski lekar dr Denis B. (43), koji je juče poginuo na auto-putu "Miloš Veliki", sahranjen je na groblju "Gazilar" u Novom Pazaru.

НОВИ ПАЗАР У СУЗАМА ЗБОГ ОМИЉЕНОГ ЛЕКАРА: Сахрањен доктор Денис који је трагично изгубио живот у саобраћајној несрећи (ВИДЕО)

Foto: Jutjub/A1tvNet/Privatna arhiva

Sahrani je prisustvovao veliki broj građana koji se od juče na društvenim mrežama opraštaju od pokojnog Denisa.

Nastradali lekar je u Novom Pazaru bio veoma cenjen i poznat kao veliki humanista. U toku svog rada u novopazarskoj Opštoj bolnici spasao je mnoge živote, a istakao se i u borbi protiv epidemije korona virusa.

Iza sebe je ostavio suprugu, troje dece, roditelje i sestru.

Podsećamo, Denis je automobilom, u kom je bio sa suprugom i troje dece, sleteo sa puta, prevrnuo se više puta i zaustavio u kanalu iza zaštitne ograde. Preminuo je na putu od mesta udesa najverovatnije ka Urgentnom centru u Beogradu, dok su njegova supruga i troje dece zbrinuti u bonicu u Valjevu i nisu u životnoj opasnosti.

Vatrogasci su juče dva sata sekli automobil pokušavajući da iz smrskane olupine izvuku doktorovu suprugu F. B. koja je zatim sa teškim povredama prebačena i zbrinuta u valjevskoj bolnici.

(a1tv)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)