ČETVORICA Srba iz Aleksinca poginula su juče u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. Oni su se juče u prepodnevnim satima na auto-putu u blizini Nojtraublinga u okrugu Regensburg automobilom pri punoj brzini zakucali u kamion i svi su od zadobijenih povreda preminuli na licu mesta. Kako se navodi, imali su 27, 31, 32 i 44 godine.

Komentari (9)

Lidija

24.06.2021. 18:11

@buki - Ma ne idite više u inostranstvu pokušajte svojim snagama u svojim rodnim gradovima da stvorite svoje privatne firme ako nema posla po državnim firmama napravite svoje i polako kap po kap stvorićete novac i svoje snove, ovako daleka putovanja donose iskušenja i opasnosti ovo je velika tuga i nesreća Bog neka da snage njihovim roditeljima da nastave da žive i posle ovoga to su sada njihovi Anđeli.

Mladja

23.06.2021. 21:05

Tuga kada sam saznao :( juce su svi prenosili da je teska saobracajka samo nisam znao da su to moji Aleksincani... Braco pocivajte u miru ???

Boris

24.06.2021. 00:21

Mladen@ koju glupost pises ,jeli ih Srbija poslala da divljaju po putevima ,sta resna im Srbija nema posla u Srbiji ,ko hoce da radi posla koliko hoces