"NOVOSTI" SAZNAJU: U Belivukovoj mašini za mlevenje mesa pronađeni DNK tragovi Zdravka Radojevića i Milana LJepoje

Novosti online

10. 05. 2021. u 11:48

U INDUSTRIJSKOJ mašini za mlevenje mesa, koju je Belivukov klan koristio za uklanjanje svojih protivnika, najverovatnije su pronađeni DNK tragovi Zdravka Radojevića i Milana Ljepoje, nezvanično saznaju Novosti.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: У Беливуковој машини за млевење меса пронађени ДНК трагови Здравка Радојевића и Милана Љепоје

Foto: Ilustracija

Prema našim informacijama, opsežna veštačenja su i dalje u toku, ali svi tragovi za sada ukazuju da je reč o pomenutom tandemu kojem se već duže vreme gubi svaki trag i za koji se osnovano veruje da su ih oteli pripadnici kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Podsećamo, ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da su nakon obavljenih veštačenja pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Tužilaštva za organizovani kriminal definitivno potvrdili da se na mašini za mlevenje mesa koja je pronađena u kući koja je pripadala klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u beogradskom naselju Ritopek nalazi više DNK uzoraka različitih žrtava.

- Nijedan zločin klana Belivuk - Miljković neće ostati nerasvetljen. Nakon što smo u kući strave u Ritopeku pronašli tajnu prostoriju u kojoj se osim oružja i eksploziva nalazila industrijska mašina za mlevenje mesa, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Tužilaštva za organizovani kriminal definitivno su potvrdili da se u toj  mašini nalazilo više DNK različitih žrtava ovog klana - istakao je ministar Vulin.

 

Prema njegovim rečima, ova „ubilačka grupa“ ljude je mučila, ubijala i na kraju na najstrašniji način mlela njihove ostatke da bi ih dalje uništila i razbacala.

Policija je objavila i video iz "kuće smrti" u Ritopeku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna