DRAMATIČAN SNIMAK HAPŠENJA U FILMSKOM GRADU: Policija uletela u podzemnu garažu, zaplenjene ogromne količine droge i bomba! (VIDEO)

Novosti online

07. 05. 2021. u 09:25

PRIPADNICI Uprave kriminalističke policije zaplenili su u okviru akcije "Gnev" oko 45 kilograma marihuane i oko 500 grama kokaina i tom prilikom uhapsili L. Đ. (20).

ДРАМАТИЧАН СНИМАК ХАПШЕЊА У ФИЛМСКОМ ГРАДУ: Полиција улетела у подземну гаражу, заплењене огромне количине дроге и бомба! (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

On je osumnjičen da je počinio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje, promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je u podzemnoj garaži u beogradskom naselju Filmski grad pregledom osumnjičenog i vozila koje koristi pronašla šest paketa sa marihuanom.

Daljim radom u "štek" stanu pronađena su još 42 paketa sa marihuanom, četiri paketa kokaina, ali improvizovana eksplozivna naprava.

Pretresom drugih stanova koje je koristio osumnjičeni na području Beogradu  pronađene su folije za pakovanje, elektronske vagice za precizno merenje i veća količina dinara i stranog novca.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i uz krivičnu prijavu biće priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)