"NOVOSTI" SAZNAJU: Napadu na policiju večeras prethodila masovna tuča u centru Kruševca - sevali noževi!

S.BABOVIĆ

05. 05. 2021. u 23:35

VEČERAŠNjEM napadu na policiju u Kruševcu prethodila je masovna tuča oko 10 učesnika koji su se sukobili u Čolak Antinoj ulici naočigled brojnih gostiju bašti kafića, saznaju “Novosti”.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Нападу на полицију вечерас претходила масовна туча у центру Крушевца - севали ножеви!

Foto: S.B.

Sve se dogodilo oko 19 sati. Prema nezvaničnim informacijama, sevnuli su i noževi, a sukob se umalo nastavio i u policijskoj stanici.

Policija je vrlo brzo izašla na lice mesta i uspela da privede vinovnike okršaja, a na ulici je oko sat vremena bio parkiran i polo kruševačke registracije, prolaznici su pretpostavljali da je jedna grupa sukobljenih bila u tom kolima. Na ulici su vidljivi tragovi kočenja. Policija je oko sat vremena obezbeđivala mesto događaja sve do dolaska šlep-službe, koja je uklonila auto s ulice.

U međuvremenu, u policijsku stanicu privedeni su osumnjičeni  zbog postojanja osnova sumnje da su napali službeno lice, a potvrđena je i sumnja da je sedam osoba prethodno napalo dvojicu Kruševljana i nanelo im povrede. Ali,ni tu nije bio kraj. Prilikom intervencije policije na uspostavljanju jvnog reda i mira, napadnuti su pripadnici policijski službenici. I u stanici su privedeni pokušali da nastave obračun, dokačili su i staklo na ulazu u sedištu Policijske uprave.

Kako su “Novosti” ranije objavile, svi učesnici su identifikovani. Uhapšeni su Kruševljani R. N. (42), T. V. (29), K. R. (20), S. A. (52), S. N. (21) i D. A. (21), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. Prema svim licima određena je mera zadržavanja do 48 sati, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, dok će maloletnika procesuirati Više javno tužilaštvo. Svima slede krivične prijave.       

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!