UHAPŠEN NASTAVNIK ISTORIJE, UZNEMIRAVAO UČENICU: Osmakinji slao poruke, njeni roditelji sve prijavili

Милица Шкорић
Milica Škorić

15. 03. 2024. u 14:51

MUŠKARAC P. H., nastavnik istorije u OŠ "Bratstvo jedinstvo" u Vrbasu, uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo polno uznemiravanje jedne učenice osmog razreda pomenute škole.

УХАПШЕН НАСТАВНИК ИСТОРИЈЕ, УЗНЕМИРАВАО УЧЕНИЦУ: Осмакињи слао поруке, њени родитељи све пријавили

Foto: Rada Šegrt/Ilustracija

- Događaj je prijavljen u Policijskoj upravi u Vrbasu i protiv nastavnika Osnovne škole "Bratstvo jedinstvo" podneta je krivična prijava zbog krivičnog dela polno uznemiravanje učinjeno na štetu učenice osmog razreda - potvrđeno je iz Osnovnog javnog tužilaštva u Vrbasu.

Kako mediji nezvanično saznaju, nastavnik istorije osumnjičen je da je slao neprimerene poruke učenici osmog razreda škole u kojoj predaje, a sve se izdešavalo početkom ove nedelje kada je devojčica ceo slučaj prijavila svojim roditeljima.

- Roditelji učenice su potom P. H. prijavili upravi škole, nakon čega je, kako nezvanično saznajemo, suspendovan sa svih dužnosti u školi u kojoj radi od septembra 2017. godine i protiv njega je pokrenut disciplinski postupak - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Iz OŠ "Bratstvo jedinstvo" kažu da su zatečeni i zgranuti celim događajem, pogotovo što je u pitanju četrnaestogodišnja devojčica.

Osumnjičenom je, inače, određeno zadržavanje, nakon čega je sproveden javnom tužiocu Osnovnog javnog tužilaštva u Vrbasu radi saslušanja i preduzimanja drugih dokaznih radnji u postupku.

BONUS VIDEO: Saobraćajka u Džordža Vašingtona

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave