AUTOBUS UDARIO MALOLETNICU NA PEŠAČKOM: Vozaču predložen pritvor

S. J. M.

03. 03. 2024. u 17:33

VOZAČU autobusa P. M. osumnjičenom da je 1. marta na pešačkom udario maloletnu L. Š, koja je zadobila teške telesne povrede opasne po život, Prvo osnovno tužilaštvo u Boegradu predložilo je da mu se odredi pritvor. Vozač je danas saslušan i negirao je izvršenje krivičnog dela, iznoseći svoje viđenje događaja.

АУТОБУС УДАРИО МАЛОЛЕТНИЦУ НА ПЕШАЧКОМ: Возачу предложен притвор

Privatna arhiva

Pritvor mu je predložen zbog sumnje da bi boravkom na slobodi mogao ometati postupak uticanjem na svedoke, koji tek treba da budu ispitani.

U krivičnoj prijavi Saobraćajne policije P. M. se sumnjiči da je u petak oko 15 časova na raskrsnici Bulevar Despota Stefana i Porečke ulice upravljajući autobusom gradskog prevoza prošao kroz crveno svetlo na semaforu i prednjom stranom autobusa udario maloletnu L.Š. koja je prelazila pešački prelaz, dok je na semaforu bilo zeleno za pešake. Ona je oborena na kolovoz i zadobila je teške povrede opasne po život, pa je prevezena u Urgentni centar.

Vozač autobusa je alkotestiran i nije imao prisustvo alkohola. Dežurni tužilac je nalozio da se izvrši vanredni tehnički pregled vozila, i da se izuzme video nadzor raskrsnice gde se dogodila saobraćajna nezgoda.

U daljem toku postupka tužilaštvo će ispitati oštećenu kada to zdravstveno bude moguće, svedoke očevice, naložiti saobraćajno-tehničko veštačenje, medicinsko veštačenje i prikupiti eventualno dodatne materijalne dokaze.

BONUS VIDEO - RUSI UNIŠTILI PRVI ABRAMS: Američki tenk u plamenu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!