VOZILI POD UTICAJEM OPOJNIH DROGA: Policija reagovala

S. K.

01. 03. 2024. u 17:04

POLICIJA na području Sremskog okruga, prilikom kontrole saobraćaja otkrila je petoricu vozača koji su upravljali vozilima pod uticajem opojnih droga, od kojih dvojicu bez vozačke dozvole.

ВОЗИЛИ ПОД УТИЦАЈЕМ ОПОЈНИХ ДРОГА: Полиција реаговала

Foto SK

Patrola u Inđiji zaustavila je 39- godišnjaka koji je upravljao neregistrovanim „pežoom“ pod dejstvom alkohola i amfetamina i bez vozačke dozvole. S obzirom da su mu u prethodne dve godine izrečene dve pravosnažne  presude za teže saobraćajne prekršaje, protiv njega je podneta prekršajna prijava i privremeno oduzet „pežo“ kojim je upravljao. Pored ovog nesavesnog vozača, u Inđiji zatečen je i 22-godišnji vozač  „folksvagena“ pod dejstvom kanabisa.

Policija u Rumi podneće krivičnu prijavu za krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja protiv 25-godišnjeg  vozača „opela“ koji je, pod uticajem alkohola i amfetamina vozilom udario u banderu, usled čega su tri osobe u automobilu zadobile lake telesne povrede.  I policija u Staroj Pazovi otkrila je 22-godišnjaka  koji je vozio „pežo“ pod uticajem kanabisa i kokaina i bez vozačke dozvole, a u blizini Graničnog prelaza Sremska Rača 30-godišnjeg  vozača „golfa“ pozitivnog na kanabis.

Ovim vozačima određeno je zadržavanje nakon čega su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama, navode u Policijskoj upravi Sremska Mitrovica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)