PRODAVALI DROGU MUŠTERIJAMA NA RASKRSNICI: Pao trojac u Pančevu

J.D.Lj.

21. 02. 2024. u 15:17

VIŠE javno tužilaštvo u Pančevu je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv T. K. (31) zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, kao i protiv D. M. (42) i M. T. (33), zbog istog dela.

ПРОДАВАЛИ ДРОГУ МУШТЕРИЈАМА НА РАСКРСНИЦИ: Пао тројац у Панчеву

Foto: Printskrin/Jutjub/MUP Republike Srbije

T. K. je 19. februara oko 17 časova u Pančevu, na raskrsnici ulica Pelisterska i Pelisterski prosek prodao D. M. i M. T. marihuanu u količini od 25, odnosno 10 grama.

Takođe mu se stavlja na teret da je istog dana u 21.30 časova u Pančevu, u kući u kojoj živi, neovlašćeno držao marihuanu u količini od 167 grama i opojnu drogu kokain u količini od 28 grama neto mase.

D. M. i M. T. su osumnjičeni da su istog dana oko 17 časova u Pančevu, dok su upravljali svojim putničkim vozilima, neovlašćeno držali u manjoj količini za sopstvenu upotrebu marihuanu koju su prethodno kupili od T. K.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Pančevu osumnjičeni T. K. je sproveden u Tužilaštvo gde je izneo odbranu.

BONUS VIDEO: HAPŠENjE ZBOG POKUŠAJA UBISTVA - Akcija policije u Beogradu, sa lisicama završila tri muškarca

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!