VOZIO BEZ DOZVOLE, PA PIJAN USMRTIO PEŠAKA: Osumnjičenom sledi pritvor

J.D.Lj.

05. 02. 2024. u 16:03

VIŠE javno tužilaštvo u Pančevu je danas donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv N. S. (29) iz Kusića zbog sumnje da je izvršio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u nezgodi.

ВОЗИО БЕЗ ДОЗВОЛЕ, ПА ПИЈАН УСМРТИО ПЕШАКА: Осумњиченом следи притвор

Foto: N. Skenderija/MUP

Osumnjičenom se stavlja na teret da se 3. februara u večernjim časovima, u Ul. Mirka Stankovića, kao učesnik u saobraćaju na putevima nije pridržavao saobraćajnih propisa i time ugrozio javni saobraćaj, te doveo u opasnost život i telo ljudi, usled čega je nastupila smrt pešaka M. U. (59) iz Kusića.

Postoje osnovi sumnje da je N. S. bez posedovanja vozačke dozvole i pod dejstvom alkohola upravljao neregistrovanim putničkim vozilom brzinom koju nije prilagodio noćnim uslovima vožnje u naseljenom mestu, te da je na kolovozu zbog toga udario pešaka, koji je od zadobijenih povreda preminuo.

Osumnjičeni se tereti i da je napustio mesto saobraćajne nezgode i ostavio bez pomoći povređenog koji je bio u neposrednoj opasnosti za život.

Nakon saslušanja osumnjičenog u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, predloženo je sudu  da se protiv N. S. odredi pritvor u trajanju do 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Tužilaštvo će u daljem toku istrage ispitati svedoke i obaviti potrebna veštačenja.

BONUS VIDEO: AUTOBUS UDARIO AUTO KOJI JE POKOSIO PUTNIKE NA STANICI - Teška saobraćajna nesreća u Nišu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!