PRETUKLI GA U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI I OSTAVILI GA DA UMRE: Monstrumima preti kazna zatvora

J.D.Lj.

29. 01. 2024. u 13:10

VIŠE javno tužilaštvo u Pančevu je 19. januara donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv N. G. (20) i A. B (22), obojica iz ovog grada, zbog sumnje da su u toku noći između 31. 12. 2023. i 1. 1. 2024, u pančevačkoj ulici Nemanjina, po izlasku iz ugostiteljskog objekta zadali oštećenom D. J. (45) iz Starčeva više udaraca rukama i nogama u predelu glave i tela, od kojih je zadobio teške telesne povrede, usled kojih je dana 7. januara preminuo.

ПРЕТУКЛИ ГА У НОВОГОДИШЊОЈ НОЋИ И ОСТАВИЛИ ГА ДА УМРЕ: Монструмима прети казна затвора

Foto: M. Anđela/Profimedia/Ilustracija

Osumnjičenima se stavlja na teret da su izvršili krivično delo teška telesna povreda kao saizvršioci, za koje je propisana kazna zatvora u trajanju od dve do dvanaest godina.


Više javno tužilaštvo u Pančevu je dana 24. januara saslušalo osumnjičene na okolnosti naredbe o sprovođenju istrage, a danas je predložilo Višem sudu da se protiv njih produži pritvor u trajanju do 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke kao i zbog činjenice da im se stavlja na teret izvršenje krivičnog dela za koje je propisana kazna zatvora u trajanju preko deset godina, a težina posledice i način izvršenja krivičnog dela su doveli do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.
 
Tužilaštvo će u daljem toku istrage ispitati svedoke događaja i obaviti potrebna veštačenja.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!