TUČA POSLE SAOBRAĆAJKE U NOVOM BEOGRADU: " Ojadio" žrtvu od batina, Tužilaštvo traži pritvor

J.D.Lj.

22. 01. 2024. u 19:30

Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, policijski službenici PS Novi Beogradu doneli su rešenje o zadržavanju osumnjičenog S.Ć. (23) zbog krivičnog dela teška telesna povreda.

ТУЧА ПОСЛЕ САОБРАЋАЈКЕ У НОВОМ БЕОГРАДУ:  Ојадио  жртву од батина, Тужилаштво тражи притвор

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

S.Ć. se stavlja na teret da je 19. januara u Novom Beogradu, pesnicama nekoliko puta udario oštećenog u predelu glave usled čega je ovaj pao na zemlju i zadobio teške telesne povrede u vidu frakture i dislokacije nosa.

Nakon toga osumnjičeni je žrtvi zadao još jedan udarac, nakon čega je pobegao sa lica mesta.

Događaju je prethodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali oštećeni kao vozač i dva pešaka koja su zadobila lake telesne povrede. 

Osumnjičeni je na saslušanju u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela i izjavio da ga je oštećeni pretekao svojim kolima, kao i da ne može da objasni zašto mu je zadao udarce, odnosno da je reagovao ishitreno kada je video da je ovaj udario pešake, a da je lice mesta napustio jer je bio uplašen. 

Tužilaštvo je sudu podnelo predlog da S.Ć.odredi pritvor do 30 dana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024