PIJAN SLETEO SA KOLOVOZA: Osam vozača bilo pod dejstvom alkohola

I. M.

22. 01. 2024. u 11:39

Pripadnici policije u Leskovcu su tokom vikenda alkotestirali 644 vozača od kojih je osam upravljalo vozilom pod dejstvom alkohola, dok su dvojica zadržana u službenim prostorijama.

ПИЈАН СЛЕТЕО СА КОЛОВОЗА: Осам возача било под дејством алкохола

foto: I.Mitić

Vozač „hjundaija“(38) sleteo je sa kolovoza i udario u stub, a zatim u parkirano vozilo. Policija je saopštila da je on upravljao vozilom sa 1,69 promila alkohola u organizmu i da ovom prilikom nije bilo povređenih osoba, ali da je pričinjena znatna materijalna šteta.

Tokom redovne kontrole saobraćaja policija je zaustavila i vozača „volksvagena“(37) koji je upravljao vozilom sa 1,3 promila alkohola u organizmu.

Protiv svih vozača biće podnete prekršajne prijave po Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!