NIJE HTEO DA OTME BEBU, SAMO JE POŽELEO DA JE NJEGOVA: Napadaču iz Obrenovca određen pritvor zbog razbojništva i napada na policiju

J.D.Lj.

04. 01. 2024. u 13:00

OBRENOVČANIN V. R. (35) koji je uhapšen pred Novu godinu zbog razbojništva, napada na policiju i navodnog pokušaja otmice bebe iz komšiluka, posle saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu, zadržan je u pritvoru do 30 dana, koji mu je sud odredio kako boravkom na slobodi ne bi ponovio delo.

НИЈЕ ХТЕО ДА ОТМЕ БЕБУ, САМО ЈЕ ПОЖЕЛЕО ДА ЈЕ ЊЕГОВА: Нападачу из Обреновца одређен притвор због разбојништва и напада на полицију

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Portparolka obrenovačkog Tužulaštva Danijela Sinđelić za "Novosti" je danas objasnila:

- Osumnjičeni je 28. decembra prošle godine uhapšen jer je počinio razbojništvo - kaže portparolka. - U trenutku hapšenja, pružao je otpor i napao policiju. Međutim, nije tačno da je pokušao da otme bilo čiju bebu.

Kako nezvanično saznajemo, B. R., koji je poznat kao dugogodišnji narkoman u gradu, poznaju i sve komšije u kraju u kojem živi. On je, kritičnog dana, zaista ulazio u dva komšijska stana. U jednom od njih ima beba, koju V. R. uopšte nije dirao, niti pokušao da je otme. Jedino što je rekao roditeljima jeste da bi voleo da je beba - njegova.

Istraga se nastavlja, a Tužilaštvo je naložilo psihijatrijsko veštačenje osumnjičenog, s obzirom na to da nije u dobrom duševnom, kao ni fizičkom stanju.

Inače, odranije je poznat policiji i sudskim organima, s obzirom na to da je više puta osuđivan zbog droge.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona