PRITVOR ZBOG NASILJA U PORODICI: Smederevac prekršio sudske hitne mere zabrane prilaska, pa ponovo pretukao suprugu

J. I.

27. 12. 2023. u 12:13

NA OSNOVU predloga Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, prema osumnjičenom S. D. (50 godina) određen je pritvor u trajanju od 30 dana.

ПРИТВОР ЗБОГ НАСИЉА У ПОРОДИЦИ: Смедеревац прекршио судске хитне мере забране приласка, па поново претукао супругу

Foto Shutterstock

Osumnjičenome se stavlja na teret da je u alkoholisanom stanju, u porodičnoj kući u Smederevu, u kasnim noćnim satima pa sve do podneva narednog dana, svojoj supruzi uputio verbalne pretnje i više udaraca nogom u predelu tela. Iste noći na predlog dežurnog javnog tužioca izrečene su mu hitne mere zabrane prilaska žrtvi nasilja i privremenog udaljenja iz stana. On se, uprkos tome, u dva navrata vraćao na mesto događaja, uputivši oštećenoj opet ozbiljne pretnje po život i telo i zadajući joj udarce zatvorenim i otvorenim šakama u predelu glave.

Nakon što je pronađen i priveden, utvrđeno je i prisustvo alkohola u organizmu od 2,20 promila. Protiv osumnjičenog najpre je sproveden prekršajni postupak zbog kršenja hitnih mera, pa je osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 15 dana. Nakon što je izdržao izrečenu sankciju, osumnjičenome je određeno i zadržavanje od 48 časova, a potom i pritvor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)