DRŽAO VIŠE OD 400 GRAMA MARIHUANE: Javni tužilac u Leskovcu podigao optužnicu

I. M.

07. 12. 2023. u 16:34

Javni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Leskovcu, nakon sprovedene istrage, podigao je optužnicu protiv M.M.(24), iz Bratmilovca, zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

ДРЖАО ВИШЕ ОД 400 ГРАМА МАРИХУАНЕ: Јавни тужилац у Лесковцу подигао оптужницу

Foto: I.Mitić

Okrivljenom je stavljeno na teret da je, u septembru ove godine, u ataru sela Grajevce, neovlašćeno držao, u velikoj količini, supstancu koja je proglašena za opojnu drogu „kanabis sativa“, ukupne mase nešto veće od 438 grama.

Optužnica je podneta veću Osnovnog suda koje je treba ispitati i doneti odluku o njenom potvrđivanju. Za ovo krivično delo zakonom je propisana kazna zatvora u trajanju od tri do 10 godina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024