TRI BRATA UHAPŠENA SU ZBOG SUMNJE DA SU UBILI JEDNU ŽENU: Optužnica podignuta protiv najstarijeg (FOTO/VIDEO)

S.BABOVIĆ

04. 10. 2023. u 12:42

VIŠE javno tužilaštvo u Kruševcu podiglo je optužnicu protiv D. Đ. (66) iz Ćićevca zbog opravdane sumnje da je ubio Radmilu J. (51) iz Jagodine, saznaju „Novosti“.

ТРИ БРАТА УХАПШЕНА СУ ЗБОГ СУМЊЕ ДА СУ УБИЛИ ЈЕДНУ ЖЕНУ: Оптужница подигнута против најстаријег (ФОТО/ВИДЕО)

Foto:S.Babović

Optužnica se odnosi na krivično delo teško ubistvo u Ćićevcu, koje se dogodilo 9. maja ove godine. Okrivljeni je u pritvoru, ali iza rešetaka više nisu njegova dva rođena brata.

M. Đ. (63) i D. Đ. (45), mlađa braća okrivljenog, prvobitno su zajedno sa sada optuženim bili uhapšeni.

- U odnosu na osumnjičene zbog krivičnog dela teško ubistvo u saizvršilaštvu iz člana 114 stav 1 tačka 1 u vezi sa članom 33 KZ doneta je naredba o obustavi istrage, jer nije bilo dovoljno dokaza za optuženje - predočava za „Novosti“ glavni javni tužilac dr Bratislav Petrović.

Žrtva je, prema ranijim saznanjima „Novosti“, bila u kraćoj vezi sa M. Đ. Teško povređena nađena je u kući svog partnera, ali su, osim njega, za stravičan zločin osumnjičena i braća, koji žive u istom dvorištu. R. J. je preminula u Opštoj bolnici Kruševac, gde je primljena sa teškim povredama. Rezultati obdukcije ukazali su da je podlegla višestrukim udarcima po glavi i po telu.

Istražitelji su pronašli krvavu odeću sakrivenu u senu, a potom i više drvenih predmeta za koje se sumnjalo da su mogli biti sredstvo kojim je izvršeno ubistvo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)