MALOLETNIKU PRITVOR DO 30 DANA: Novi detalji ranjavanja muškarca u Veterniku

Lj.P.

23. 09. 2023. u 13:15

DEŽURNI sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu, u svojstvu sudije za maloletnike, odredio je pritvor do 30 dana sedamnaestogodišnjaku, osumnjičenom za nasilničko ponašanje.

МАЛОЛЕТНИКУ ПРИТВОР ДО 30 ДАНА: Нови детаљи рањавања мушкарца у Ветернику

FOTO: Lj.P.

Ova mera izrečena mu je, kako je za „Novosti“ rekla Jelena Ostojin, portparol Višeg suda, zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke i okolnosti koje ukazuju da bi u kratkom vremenskom periodu mogao da ponovi krivično delo.

Sedmanestogodišnjaka je novosadska policija privela posle sinoćnog incidenta u Veterniku, kada je nožem povređen tridesetdevetogodišnji S.Đ. iz Veternika.

Maloletnik je, kako saznajemo, tridesetdevetogodišnjaka, sinoć povredio nožem, posle sukoba koji je prema nezvaničnim saznanjima, izbio mnavodno zbog saobraćaja. Njih dvojica su se sporečkala u Ulici Novosadski put, u blizini Sportskog centra „Vujadin Boškov“ u Veterniku. Maloletnik je starijeg sugrađanina tri puta ubo nožem u nogu. Prilikom privođenja, kod sedamnasestogodišnjaka je pronađen nož, kao i manja teleskopska palica.

Kako je ranije danas za „Novosti“ rekao dr Zoran Krulj, portparol novosadskog Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, lekarska ekipa je u petak uveče u 21.26 časova intervenisala na poziv policije. Muškarac star 39 godina je prevezen u Urgentmni centar KCV u stabilnom hemodinamskom stanju. Ovaj muškarac je zadobio tri ubodne rane, a pregledana je još jedna muška osoba radi zadržavanja.

Povređeni S.Đ. je posle ukazane medicinske pomoći u Urgentnom centru KCV, otpušten na dalje kućno lečenje.

- Pacijent je primljen sa višestrukim povredama u vidu ubodnih rana leve natkolenice - naveo je Siniša Knežević, portparol Kliničkog centra Vojvodine.- Nakon sprovedenog dijagnostičkog protokola i primarnog hirurškog zbrinjavanja rana, pacijent je otpušten na dalje kućno lečenje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije