NAPADAČ ISTRČAO IZ PARKA I ISPALIO HICE: Detalji pucnjave na Vračaru u kojoj su ranjena dvojica mladića

A.Z.K.

22. 05. 2023. u 22:06

DVE osobe su ranjene večeras u pucnjavi na uglu ulica Maksima Gorkog i Cara Nikolaja na Vračaru. Napadač je izašao iz Čuburskog parka i pritrčao A. P., i iz njega iz pištolja ispalio više projektila.

НАПАДАЧ ИСТРЧАО ИЗ ПАРКА И ИСПАЛИО ХИЦЕ: Детаљи пуцњаве на Врачару у којој су рањена двојица младића

Foto: Z. Jovanović

Nepoznati napadač, koji se nalazi u bekstvu, upucao je A.P. u trenutku kada se mladić nalazio kod jednog restorana brze hrane.

A. P. je zadobio prostrelne rane noge, dok je D. L. zadobio povrede u predelu leđa. On se, prema nezvaničnim informacijama, u društvu druga kretao iz Njegoševe ka ulici Maksima Gorkog.

Obojica ranjenih mladića prevezeni su u bolnicu i prema prvim informacijama nisu životno ugroženi.

Pojedini građani koji se vraćaju kući u šoku su zbog pucnjave jer, kako kažu, to je vreme kada u ovom delu grada ima najviše roditelja sa decom i ljudi koji šetaju pse.

U toku je policijska akcija Vihor, napadač je na sebi imao sivu duksericu, sive pantalone, crni kačket i naočare za sunce.

BONUS VIDEO: HAPŠENjE OCA UBICE IZ MLADENOVCA - Pronađen čitav arsenal oružja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DEDA PRETUKAO UNUKU JER JE KASNO DOŠLA IZ GRADA: Na saslušanju sve negirao