OVO SU RANJENI U PUCNJAVI NA VRAČARU: Jedan pogođen u natkolenicu, drugi u leđa (FOTO)

Z. U.

22. 05. 2023. u 21:17

U PUCNjAVI koja se dogodila večeras na Vračaru, na uglu ulica Maksima Gorkog i Cara Nikolaja, upucan je A. P., koji je od ranije poznat policiji. On je ranjen u nogu, i prebačen je u Urgentni centar.Takođe je povređen i još jedan muškarac. Nije poznato za sada da li je bio u društvu A.P.

ОВО СУ РАЊЕНИ У ПУЦЊАВИ НА ВРАЧАРУ: Један погођен у натколеницу, други у леђа (ФОТО)

Foto: T. Petković

Upucani muškarci, koji su iz kriminogene sredine, nisu životno ugroženi.

A. P. ima 12 krivičnih prijava u dosijeu zbog droge, oružja, razbojništva, kao i aktuelnu poternicu za izdržavanje zatvorske kazne.

Akcija Vihor je u toku, i angažovane su jake policijske snage

Za napadačem se traga. 

BONUS VIDEO: HAPŠENjE OCA UBICE IZ MLADENOVCA - Pronađen čitav arsenal oružja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

DEDA PRETUKAO UNUKU JER KASNO DOŠLA IZ GRADA: Na saslušanju sve negirao