KOMŠINICU OBORILA NA POD, ŠUTIRALA, ČUPALA ZA KOSU: Uhapšena žena koja zbog mučkog napada

Novosti online

15. 01. 2023. u 20:46

ŽENA K. G. iz Velikog Gradišta uhapšena je danas nakon što je zaključala svoju komšinicu I. B. (76) iz Velikog Gradišta u njenoj porodičnoj kući.

КОМШИНИЦУ ОБОРИЛА НА ПОД, ШУТИРАЛА, ЧУПАЛА ЗА КОСУ: Ухапшена жена која због мучког напада

Foto: N. Skenderija/Tanjug/Ilustracija

Ona je staricu oborila na pod, šutirala, čupala za kosu, pretila da će ubiti nju, njenu decu i unučad, a kada je ona pokušala da pozove pomoć razbila joj je telefon. Posle 50 minuta mučenja okrivljena je napustila kuću oštećene.

Oštećena je pregledana u Domu zdravlja u Velikom Gradištu nakon čega je upućena u bolnicu u Požarevac gde su joj konstatovane telesne povrede.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DEDA PRETUKAO UNUKU JER KASNO DOŠLA IZ GRADA: Na saslušanju sve negirao