"NEMOJTE VIŠE, MOLIM VAS": Jezivo maltretiranje maloletnika (16) u Vrnjačkoj Banji, petorici zlostavljača krivične prijave (VIDEO)

S.BABOVIĆ

22. 12. 2022. u 14:52

POLICIJA u Vrnjačkoj Banji identifikovala je dve osobe iz Vrnjačke Banje i tri iz Beograda starosti između 15 i 17 godina, koje se sumnjiče da su u napuštenoj kući u Vrnjačkoj Banji fizički i psihički maltretirale jednog maloletnika, to snimale mobilnim telefonom i objavile na društvenoj mreži.

НЕМОЈТЕ ВИШЕ, МОЛИМ ВАС: Језиво малтретирање малолетника (16) у Врњачкој  Бањи, петорици злостављача кривичне пријаве (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Tviter/ @Silvana71376830

-Policija će protiv njih Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu i Beogradu podneti izveštaj u formi krivične prijave zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela zlostavljanje i mučenje i neovlašćeno fotografisanje - preodčeno je u kraljevačkoj policiji. - O svemu su obavešteni i Centri za socijalni rad u Vrnjačkoj Banji i Beogradu.

Snimak koji je potresao javnost pojavio se prvo na Tiktoku. Na njemu se, prema izveštavanju medija, vidi kako više momaka maltretira mladića zbog navodnih dugovanja. Na snimku se čuje kako mladić moli napadače da ga puste kako bi otišao po novac.

- Nemojte više, molim vas! Samo me pustite da idem kući i uzmem pare - rekao je tinejdžer.

Kako su mediji izvestili ranije, napadnuti mladić je iz okoline Gornjeg Milanovca i ima 16 godina. U Vrnjačkoj Banji pohađa školu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)