ŽENA iz Vranja prijavila je muža jer joj je rekao da je - debela! Ona tvrdi, takođe, da je suprug bio neumesan i prema njenoj sestri, koju je vređao, pa su reagovali policija i nadležno Tužilaštvo, nakon čega su mužu izrečene zabrana prilaska i komunikacije sa oštećenom, kao i udaljavanje iz porodičnog doma.

Bambi

22.12.2022. 08:08

Kod nas je u pravu onaj koji prvi prijavi.Tako da ako neko planira da se razvede on prijavi unapred za neku glupost i automatski je u prednosti kod institucija i retko ko uopste proverava sta i kako.I moram da primetim kao posmatrac sa strane da su zene u 90% pristrasne u centrima za socijalni rad i tesko je to dovesti u red jer je to urodjeno.

ĐoniSvetac

22.12.2022. 08:54

Sa ovim NEOLIBERALIZMOM dobili smo da se sve više i više porodica raspada , kada ljubomorni dušebrižnici ti zabadaju nos u intimne prostorije ...jednostrana borba protiv nasilja samo još više produbljuje probleme i ohrabruje nasilnike , jer nasilje nema pol i nasilje nije samo fizičko !!! Ljudi treba da razgovaraju , a pamet je potrebna pre nego što kažeš DA i staneš na ludi kamen!

Pera

22.12.2022. 09:00

Ako ti je zena celo vreme kuhala rucak,a jednom nije, verovatno je to neki drugi razlog,.Ako je to cesci slucaj, onda je nisi trebao ni zeniti.

Djoka Proka

23.12.2022. 08:53

Došli belosvetski dušebrižnici da nam donose kulturu življenja i 'oslobođenje' žena! Kaže se u tekstu ".....jer su (kod nas) žene dugo bile zapostavljene..." Pazi ovo, 30+ godina kako primenjujemo 'euro standard', a pre toga 50 god. komunizma gde su svi drugovi i drugarice u svemu bili ravnopravni, pa kad su to onda žene kod nas bile 'dugo zapostavljene'? Ko do sad nije, neka sad pročita Dikensa, Bejkona ...biće mu jasnije. Mrš u vašu pećinu EU!!!

Ivan

23.12.2022. 18:37

Pa se ti ženi... Jedan dan veselje, a onda polako kreće ludilo. Ali dobro je da žene imaju svoja prava, kao i prava da rade, prava da zarađuju, prava da ne budu na grbaci muškarca kao ranije. Nego lepo zaradi novac pa kupi sta ti treba, ispuni svoje potrebe. Zato ili se nemoj zeniti ili se ženi pa živi kao cimer, kada das prst, ruku brzo uzmu a i ostatak tela.