ZA SVE JE KRIVA NJENA MALOLETNA DEVOJKA: Saslušana Milena koja je izbodena u parku kod Obrenovca

Novosti onlajn

06. 12. 2022. u 21:36

MILENA A. (26), državljanka Nemačke sa prebivalištem u Skeli, koja je izbodena nožem u parku kod Obrenovca, saslušana je u nadležnom tužilaštvu.

ЗА СВЕ ЈЕ КРИВА ЊЕНА МАЛОЛЕТНА ДЕВОЈКА: Саслушана Милена која је избодена у парку код Обреновца

Foto: D. Goll

Iako je prvo pokušala da okrivi mladića za napad, na kraju je priznala šta se dogodilo.

- Ona je opisala mladića koji ju je ubo dva puta u leđa i nogu, ali i dodala da su napad posmatrala dvojica mladića koji su mu pomogli da pobegne. Na mestu gde se dogodio napad policija nije pronašla ni jedan jedini dokaz. Međutim, kasnije je priznala da ju je napala njena devojka K. N. koja je maloletna (17). Rekla je da su se prvo posvađale, te da je maloletnica potom uzela nož i ubola je u koleno i rame. Takođe je navela da prvo nije htela to da kaže, jer je želela da zaštiti svoju devojku koja jer je maloletna - rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Milena je, podsetimo, napadnuta dva sata iza ponoći u parku u Skeli. Prvo je rekla da je čekala svog partnera, ali je kasnije priznala o čemu se zapravo radi.

Nakon napada ona je otišla u Dom zdravlja u Obrenovcu, a dežurni lekar je pozvao policiju. Maloletnica K. N. je takođe privedena i saslušana.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

SOČNO TELEĆE PEČENJE U RERNI: Po receptu najiskusnijih kuvara - tajna je u brašnu