BIZARAN SLUČAJ NAPADA NOŽEM U OBRENOVCU: Devojka prijavila da ju je ubo misteriozni muškarac, a iza svega stoji ljubavnica

J. D. Lj. - Z. U.

05. 12. 2022. u 15:20

MALOLETNA K. N. uhapšena je juče zbog sumnje da je, posle kraćeg verbalnog sukoba, oštrim predmetom, najverovatnije nožem, lakše povredila svoju emotivnu partnerku Milenu A. T. (26), u Skeli kod Obrenovca.

БИЗАРАН СЛУЧАЈ НАПАДА НОЖЕМ У ОБРЕНОВЦУ: Девојка пријавила да ју је убо мистериозни мушкарац, а иза свега стоји љубавница

Foto: I. M.

Osumnjičena će biti privedena na saslušanje u nadležno Više javno tužilaštvo u Beogradu - Odeljenje za maloletne učinioce krivičnih dela, dok je povređenoj Mileni u beogradskom Urgentnom centru ukazana lekarska pomoć i konstatovane su joj lake povrede.

Kako je uopšte došlo do incidenta, i dalje je nepoznato, a najveću zabunu u ceo slučaj unela je upravo Milena. Ona je prethodne noći, krvava i povređena, oko četiri sata došla u obrenovački Dom zdravlja. Pregledao ju je lekar, sanirane su povrede, ali je pozvana i - policija.

- Napadnuta devojka rekla je policiji da ju je, oko dva sata nakon ponoći, dok je sedela na klupi u parku u Skeli i čekala svog partnera, napao nepoznati muškarac. Opisala je gotovo do detalja mladića koji ju je ubo dva puta u leđa i levu nogu, ali i dodala da su napad posmatrala dvojica mlađih muškaraca, koji su napadaču, navodno, posle pomogli da pobegne i da se sakrije.

Policija je proverila navode napadnute devojke, kao i park u kojem je Milena, kako je tvrdila, čekala momka. Ispostavilo se da policija nije pronašla nijedan dokaz koji "pokriva" njenu priču i da je napadača izmislila.

Tako je u međuvremenu došlo do potpunog obrta celog slučaja. Otkriveno je da Milenu nije napao partner - nego partnerka, i to, kako se sumnja - zbog ljubomore!

Milena A. T. inače je nemačka državljanka, koja već nekoliko meseci živi u Skeli kod Obrenovca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri