GAĐALI GA FLAŠAMA, ČAŠAMA I PEPELJARAMA, A ZATIM GA PRETUKLI: Uhapšena dvojica mladića iz Pančeva nakon incidenta u kafani

J. D. Lj.

15. 11. 2022. u 11:54

POLICIJA u Pančevu uhapsila je M. A. (20) i N. K. (22) iz ovog grada, zbog sumnje da su pre dva dana u jednom kafiću flašama, čašama i pepeljarama gađali S. Š., a zatim ga pretukli.

ГАЂАЛИ ГА ФЛАШАМА, ЧАШАМА И ПЕПЕЉАРАМА, А ЗАТИМ ГА ПРЕТУКЛИ: Ухапшена двојица младића из Панчева након инцидента у кафани

Lj.P.

Ovim povodom oglasilo se saopštenjem i Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu:

- Tužilaštvo je u saradnji sa Policijskom upravom u Pančevu uhapsilo M. A. (2002) i N. K.(2000), zbog izvršenja krivičnog dela nasilničko ponašanje jer su dana 13. 11. u Pančevu u kafiću "Publika" staklenim flašama, čašama i pepeljarama gađali oštećenog S. Š., a potom istom zadali više udaraca u predelu glave usled kojih je S. Š. zadobio lake telesne povrede.

- Na predlog dežurne zamenice OJT Pančevo da se prema M. A. i N. K. odredi pritvor zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke i oštećenog, a protiv M. A. i zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ponoviti krivično delo jer se prema istom, na osnovu optužnog predloga OJT Pančevo pred Osnovnim sudom u Pančevu vodi krivični postupak zbog istog krivičnog dela, nasilničko ponašanje, Osnovni sud u Pančevu je obojici osumnjičenih odredio pritvor.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REVANŠ ALBANCIMA OD GROBARA I DELIJA: Ovo se na EURO 2024 desilo dan nakon što se veličala velika Albanija (FOTO)