OSUĐEN ZBOG "KAMAGRE": Muškarac iz Beograda završio u zatvoru zbog leka za potenciju, evo koliku kaznu je dobio

J. D. Lj.

23. 09. 2022. u 15:14

PO NALOGU Drugog OJT u Beogradu, policijski službenici MUP RS, UKP Odeljenja za suzbijanje privrednog kriminala, zadržali su 21. septembra Z. L. (37) zbog izvršenja krivičnog dela proizvodnja i stavljanje u promet škodljivih proizvoda.

ОСУЂЕН ЗБОГ КАМАГРЕ: Мушкарац из Београда завршио у затвору због лека за потенцију, ево колику казну је добио

Foto A. Rovčanin

Naime, kako je saopšteno, prilikom pretresa osumnjičenog u rancu su pronađeni lekovi za potenciju "kamagra", za koje Agencija za lekove i medicinska sredstva nije izdala dozvolu, odnosno nije registrovan na teritoriji Republike Srbije.

Proizvod je prodavao tako što je stupao u kontakt sa kupcima koji su mu se javljali na osnovu oglasa koje je lepio po autobuskim stajalištima i banderama na teritoriji opštine Čukarica.

Prilikom hapšenja, u stanu osumnjičenog bile su pronađene još 23 kutije ovog leka. Osumnjičeni je dana 22. septembra doveden u Drugo OJT u Beogradu, saslušan od strane dežurnog zamenika javnog tužioca i nakon saslušanja, na kojem je priznao izvršenje krivičnog dela, pred Drugim osnovnim sudom u Beogradu zaključen je sporazum o priznanju krivičnog dela.

Tako je Z. L. osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 10 meseci sa rokom provere od 3 godine. Izrečena mu je i novčana kazna, kao i mera bezbednosti oduzimanja predmeta - lekova. 

BONUS VIDEO: SNIMAK POLICIJSKE AKCIJE U BEOGRADU - Uhapšeni makroi, pogledajte kako su im stavili lisice

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)