PORODICA TRAŽI CELU ISTINU: Zoranu Radojeviću iz Putinaca kod Rume produžen pritvor zbog incidenta u maju

S. K.

01. 09. 2022. u 07:38

ZORANU Radivojeviću (40) iz Putinaca kod Rume, osumnjičenom za pokušaj ubistva, izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljenu proizvodnju, držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija, produžen je pritvor, kaže, za "Novosti", njegov branilac Miloš Stokić.

ПОРОДИЦА ТРАЖИ ЦЕЛУ ИСТИНУ: Зорану Радојевићу из Путинаца код Руме продужен притвор због инцидента у мају

Foto: Printskrin/ moj_beo_grad_'s profile picture moj_beo_grad_

Kako je u ranijoj izjavi za naš list rekao Zoranov otac Mirko, oni su podneli tužbu protiv D. K. i D. S. zbog, kako navode, maltretiranja njihovog sina, iznude i otmice, na osnovu koje je Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici pokrenulo postupak kojim bi tebalo da se utvrdi šta je dovelo do događaja koji je ostavio u šoku sve one koji poznaju Zorana.

- Istraga još nije završena, rade se veštačenja i izvode se dokazi - kaže advokat Stokić i dodaje da je Zoran izneo odbranu kod tužioca kada je priveden, ali zbog dalje istrage nije mogao da je precizira.

Incident, koji se krajem maja dogodio u jednom ugostiteljskom objektu u Inđiji, uznemirio je najpre goste lokala, a zatim i sve one koji su imali priliku da pogledaju snimak koji se veoma brzo raširio društvenim mrežama. Tog dana, Radivojević je sa pištoljem u ruci prišao dvojici muškaraca u bašti kafića i ispalio hitac u jednog od njih, ali ga je metak, na sreću, promašio. Kako se videlo na snimku, koje su zabeležile kamere, dvojica muškaraca posle pucnjave trčećim koracima kreću prema napadaču, koji beži, ali se zatim vraća, ulazi za njima u lokal i baca ručnu bombu od čije detonacije niko nije teže povređen.

Otac uhapšenog u ranijoj izjavio tvrdio je, da je Zoran to uradio kako bi stavio tačku na pretnje koje su mu D. K. i D. S. upućivali u dužem vremenskom periodu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna