UHAPŠENA DEVOJKA KOJA JE PREGAZILA PEVAČA: Zlatko preminuo posle nesreće, sutra će biti sahranjen u rodnom mestu (FOTO)

S. BABOVIĆ

22. 08. 2022. u 18:13

KRUŠEVLjANKA K.T. (26) uhapšena je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, potvrđeno je “Novostima”.

УХАПШЕНА ДЕВОЈКА КОЈА ЈЕ ПРЕГАЗИЛА ПЕВАЧА: Златко преминуо после несреће, сутра ће бити сахрањен у родном месту (ФОТО)

Foto: Facebook, S. Babović

Ova devojka sumnjiči se da je 14. avgusta, vozeći automobil pod dejstvom alkohola, udarila pevača Zlatka Živadinovića (41) iz Mačkovca kod Kruševca. 

Povređeni pevač najpre je zbrinut u kruševačkoj Opštoj bolnici, a potom je prevezen u UKC Niš, gde je, kako su “Novosti” ranije objavile, 20. avgusta preminuo.

Očekuje se da nakon isteka mere zadržavanja,osumnjičena bude privedena tužiocu,uz krivičnu prijavu.

Kako su “Novosti” pisale, Živadinović je podlegao teškim povredama nakon nedelju dana borbe lekara da mu spasu život. Obdukcija je obavljena danas,a pevač će biti sahranjen sutra na groblju u Mačkovcu.

Foto: Facebook

- Ne znam nikoga ko bi o Zlatku mogao da kaže bilo šta loše-rekla je za “Novosti” Olgica Živadinović,majka Zlatka Živadinovića (41) iz Mačkovca kod Kruševca, - Bio je stvarno divan... I pevao je tako...Ostale su iza njega mnoge pesme.

U Mačkovcu Zlatka dobro znaju i za “Novosti” su meštani posvedočili da ga znaju ga samo po dobrom.Bio je vrlo brižan prijatelj i komšija.

Sagovornici “Novosti” u selu ističu da je bio posvećen otac.

- Njegova majka Olgica živi sa svojim ocem, brine o njemu, dok je Zlatko krenuo je da sređuje drugu kuću - pričaju za “Novosti” u Mačkovcu.

- I sa mlađim bratom je bio u sjajnim odnosima,cela porodica je prisna. Ne zna se kome je teže. Imao je i tragediju u porodici, ostao je bez oca prošle godine.Potom je imao udes, gde je bio vozač.Zbog povreda se kretao uz pomoć štake i koristio je taksi. 

Na žalost,nije se izvukao iz nove nesreće,sumnja se da ga je udario auto na pešačkom prelazu. I to u centru Kruševca. Od Zlatka su se oprostili mnogi vlasnici ugosisteljskih objekata gde je redovno nastupao.

Na stotine oproštjanih poruka brojnih poznanika i poštovaoca njegovog pevanja oglasilo se na društvenim mrežama nakon vesti o smrti Zlatka Živadinovića.

BONUS VIDEO: Majka Milana koji je povređen u obračunu u Nišu - Rekli su mi da se ne plašim, ali me nisu utešili

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina