SASLUŠANA OSUMNJIČENA ZA NESREĆU U RUMENKI: Policajac izgubio život tokom potere

Lj. P.

22. 08. 2022. u 15:50

D. N., osumnjičena za saobraćajnu nesreću u Rumenki 18. avgusta, u kojoj je na dužnosti poginuo policajac Božidar Koprivica (36), saslušana je u Osnovnom tužilaštvu u Novom Sadu.

САСЛУШАНА ОСУМЊИЧЕНА ЗА НЕСРЕЋУ У РУМЕНКИ: Полицајац изгубио живот током потере

Foto: Privatna arhiva/Fejsbuk

Kako u ovom tužilaštvu navode za „Novosti“, novosadska policija je 19. avgusta podnela krivičnu prijavu protiv osumnjičene D. N., zbog krivičnog dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

- Nakon toga, osumnjičena je saslušana u prostorijama Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu, te će se u nastavku postupka preduzeti odgovarajuće istražne radnje – navode u OJT.

Saobraćajac Koprivica je, podsećamo, nastradao u teškoj saobraćajnoj nesreći u Rumenki kod Novog Sada, kada je službenim motorom, pod rotacijom, krenuo u poteru za vozačem, za kog je dobio dojavu da nasilnički vozi najverovatnije pod uticajem alkohola.

Vozeći Partizanskom ulicom sa prvenstvom prolaza, mladi saobraćajac je u jednom trenutku udario u „pežo“ koji je dolazio iz sporedne ulice, a za čijim volanom je bila tridesetpetogodišnja žena. Udario je u suvozačeva vrata, i na licu mesta poginuo.

Božidarove kolege intenzivno tragaju za odbeglim vozačem, a hrabri policajac koji je poginuo na dužnosti sahranjen je 20. avgusta na groblju u Bačkoj Palanci, gde je živeo sa porodicom, suprugom i dve ćerkice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024