PRETUKAO MAJKU OD 88 GODINA: Uhapšen nasilnik iz Kruševca, žena zbrinuta u bolnici

S. BABOVIĆ

28. 02. 2022. u 12:57

POLICIJA u Kruševcu uhapsila je S. P. (60), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

ПРЕТУКАО МАЈКУ ОД 88 ГОДИНА:  Ухапшен насилник из Крушевца, жена збринута у болници

Foto: V. M.

On se sumnjiči da je sinoć u porodičnoj kući zadao više udaraca svojoj osamdesetosmogodišnjoj majci i naneo joj teške telesne povrede.

Povređena žena je zbrinuta u kruševačkoj Opštoj bolnici.

Osumnjičeni je, inače, prekršio hitne mere udaljenja iz stana i zabrane da prilazi žrtvi koje mu je, ranije istog dana, policija izrekla po Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Kruševcu, S. P. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

BONUS VIDEO: UBISTVO U RUŠNjU: Komšija usmrtio komšiju, nerešeni imovinski odnosi doveli do tragedije

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)