UŽAS U JAGODINI: Starac osumnjičen da je primoravao devojke na prostituciju

Z. Gligorijević

26. 01. 2022. u 12:14

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini uhapsili su R. R. (1954) iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo trgovina ljudima.

УЖАС У ЈАГОДИНИ: Старац осумњичен да је приморавао девојке на проституцију

Foto: N. Skenderija/Tanjug/Ilustracija

On se sumnjiči da je primoravao na prostituciju devetnaestogodišnju i dvadesetsedmogodišnju ženu, koristeći njihovo poverenje i težak položaj.

Takođe je, kako se sumnja, gotovo sav novac koji su one dobijale zadržavao za sebe.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

(Pink)

BONUS VIDEO - PINK PANTERI UHAPŠENI U ATINI: Pala i dva Srbina zbog pljačke prodavnice skupocene odeće

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade