"NOVOSTI" SAZNAJU: Uhapšen Mali Cuner!

Z. U.

05. 01. 2022. u 21:56

MARKO Guzijan, poznatiji kao Mali Cuner, uhapšen je večeras u Beogradu.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Ухапшен Мали Цунер!

Foto: D. Balšić

Po nalogu dežurnog zamenika tužioca, njemu je određeno zadržavanje od 48 sati. 

Sin pokojnog Jovana Guzijana Cunera osumnjičen je za krivična dela nasilničko ponašanje i izazivanje opšte opasnosti, kada je na reprizi Nove Godine, u noći između 1. i 2. januara, izazvao incident ispred kluba "Kasina" u centru Beograda.

Okidač za divljanje je bila činjenica da mu obezbeđenje nije dozvolilo da pleše na bini sa pevačicom Jelenom Karleušom, koja je nastupala u tom klubu.

Oko dva sata ujutru, dok je Karleuša pevala, Mali Cuner se popeo na binu zahtevajući da s njom zaigra. Međutim, ona je odmah pozvala obezbeđenje, koje je mladića izvelo iz kluba na Terazijama.

Guzijan je tada počeo da preti članovima obezbeđenja. U tome mu se, navodno, pridružila i kuma Mali Cuner je potom sa kumom seo u svoj blindirani "audi A8" i nastavio da pravi haos.

Iz pravca Nušićeve ulice provukao se između kluba i bašte i zakucao se direktno u izlog. Potom je pobegao preko Trga Nikole Pašića i tamo je takođe razvalio ogradu. Oštetio je detektor na ulazu u "Kasinu", žardinjeru i tri izloga na obližnjim lokalima.

Policija je njegov "audi" zaustavila na Karaburmi, ali u njemu je bila samo njegova kuma.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna