POČELO SASLUŠANJE ŽENA BELIVUKA I MILJKOVIĆA: Pred tužiocem i tašta Velje Nevolje i nevenčana supruga Filipa Ivanovskog

N.B.

09. 12. 2021. u 17:30

U Tužilaštvu za organizovani kriminal počelo je saslušanje supruga Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, kao i Belivukove tašte i nevenčane supruge Filipa Ivanovskog.

ПОЧЕЛО САСЛУШАЊЕ ЖЕНА БЕЛИВУКА И МИЉКОВИЋА: Пред тужиоцем и ташта Веље Невоље и невенчана супруга Филипа Ивановског

Foto: Z. Jovanović

Podsetimo, B. B, supruga Veljka Belivuka, njena majka S. Đ. i supruga Marka Miljkovića, kao i vanbračna supruga Filipa Ivanovića uhapšene su u svojim kućama u Beogradu.

Tokom pretresa kuće Marka Miljkovića policija je pronašla i blindirani automobil i on je sada zaplenjen. Automobil će, prema nezvaničnim informacijama, biti odvezen na veštačenje.

Pronađeni su dokazi da je sporna imovina čija vrednost u ovom trenutku iznosi više miliona evra!

Tužilaštvo za organizovani kriminal predložilo je da im se odredi policijsko zadržavanje do 48 sati.

Po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, u saradnji sa SBPOK, uhapšene su supruga i tašta Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, žena Marka Miljkovića i vanbračna supruga Filipa Ivanovskog zbog pranja novca za njihovu kriminalnu grupu.

Slobode su lišene B. B, T. M, S. Đ. i M. M. zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršile krivično delo pranje novca u produženom trajanju, rečeno je Tanjugu u Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Sumnja se da su one na svoje ime kupovale nepokretnosti i vrednije pokretne stvari od novca koji, kako se se sumnja, potiče iz delatnosti organizovane kriminalne grupe koju su organizovali Veljko Belivuk i Marko Miljković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

OVAKAV HOTEL SVI SANJAMO: Sklad sa prirodom pretočen u najfiniji luksuz