PREŠAO U SUPROTNU TRAKU I UDARIO U KOMBI: Uhapšen vozač koji je izazvao saobraćajnu nesreću kod Perleza

B. Grujić

30. 11. 2021. u 14:14

POLICIJA u Zrenjaninu uhapsila je šezdesetdevetogodišnjeg D. L. iz Beograda, zbog sumnje da je izvršio krivično delo, teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

ПРЕШАО У СУПРОТНУ ТРАКУ И УДАРИО У КОМБИ: Ухапшен возач који је изазвао саобраћајну несрећу код Перлеза

Foto: N. Skenderija

Kako se navodi u saopštenju zrenjaninske policije, sumnja se da je on u ponedeljak 29. novembra, oko 17.30 časova, na putu između Perleza i Čente, prema Beogradu,

upravljajući automobilom „reno klio" prešao u suprotnu traku i udario u kombi ford tranzit, kojim je upravljao pedesettrogodišnji muškarac iz Kikinde.

Muškarac, čiji identitet nije saopšten, je od zadobijenih povreda preminuo na putu do urgentnog centra zrenjaninske bolnice, dok su četrdesetjednogodišnja žena suvozač u kombiju i vozač renoa, lakše povređeni.

Uviđaj su izvršili osnovni javni tužilac i zrenjaninska policija, a za D. L. je, nakon hapšenja i saslušanja, određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Zrenjaninu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KO ĆE DA NAPIŠE REZOLUCIJU O SRPSKIM ŽRTVAMA U SREBRENICI? Porodice žrtava ogorčene sramnim planovima dela međunarone zajednice