SAD NI ŠAMAR NE SPOMINJE: Lozničanin Milan S. (70), osumnjičen za obljubu devojčice, u pritvoru se ponaša kao da se ništa nije dogodilo

V. MITRIĆ

22. 11. 2021. u 20:23

PREGLEDOM devetogodišnjakinje, čiji su roditelji prijavili Milana S. (70) iz Loznice da je obljubio njihovo dete, ginekolog Doma zdravlja "Dr Milenko Marin" je ustanovila da nema tragova koji bi ukazivali da je deda teča devojčice otišao dalje od neprimerenog dodirivanja.

САД НИ ШАМАР НЕ СПОМИЊЕ: Лозничанин Милан С. (70), осумњичен за обљубу девојчице, у притвору се понаша као да се ништа није догодило

Iloustracija / Foto Depositphotos

Dete je, i dalje, u šoku, ali pod stalnim nadzorom najbližih i stručnjaka, kako bi iz ovog pakla, koji ju je, ni krivu ni dužnu zadesio, izašla sa što manje posledica.

Zoran Obradović, viši javni tužilac VJT u Šapcu, kaže da će istraga da odgovori na sva pitanja, kako bi događaj bio rasvetljen iz svih uglova, uz maksimalnu zaštitu integriteta deteta, dok je Milanu S. određen pritvor do 30 dana.

Tokom privođenja, na saslušanju u policiji, kako saznajemo, osumnjičeni Milan S. ponašao se mirno, kao da se ništa nije dogodilo, negirajuću bilo kakvu krivicu. Istovremeno, devetogodišnja devojčica, čija je baka po majci rođena sestra supruge osumnjičenog, tvrdi da je obljuba trajala skoro godinu, odnosno sve dok dete nije skupilo snage da sve ispriča majci.

- Već je bilo sumnjivo što je dete pokazivalo negodovanje kad treba da krene kod babine sestre i njenog muža, gde su je često slali - kažu upućeni. - Tada je, po svoj prilici, Milan S. osetio da bi devojčica mogla da progovori o njegovom odnosu prema njoj, pa se trudio da familiju ubedi da je to zato što je detetu udario šamar, "jer nije bila dobra". I sama ta okolnost ukazuje da je zloupotrebljeno poverenje porodice što dete šalju kod njih dvoje, koji, inače, nemaju dece.

Ni u pritvoru, kako smo čuli, osumnjičeni deda teča i ne pokazuje kajanje, čak ni za šamar, koji je, ranije, priznao familiji. Istraga će tek da pokaže koliko je daleko Milan S. otišao u kriminalnom odnosu prema detetu.

NIŠLIJA OBLjUBIO DETE PA POBEGAO

VIŠI sud u Nišu raspisao je poternicu za Martinom O. (27) protiv koga je podignuta optužnica zbog krivičnog dela obljube nad detetom. Reakcija suda je usledila nakon što se optuženi nije pojavio na glavnom pretresu, a prema nezvaničnim saznanjima, on je pobegao u inostranstvo i to sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki". Martin je uhapšen jula prošle godine jer je, navodno, četiri meseca imao seksualne odnose sa trinaestogodišnjakinjom koja je u njegovoj porodici bila na hraniteljstvu. Neprikladnu ljubavnu vezu razotkrio je šesnaestogodišnji brat devojčice, koji je zbrinut u istoj porodici. On je pred policijom sve priznao, ali je isticao da je sa devojčicom u ljubavnoj vezi i da planiraju zajednički život. (J. Ć.)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna