PLAKALA CELA SUDNICA: Prikazan snimak nesreće u Nišu u kojoj je stradala Jovana (25) - Gigić (20) pijan prošao na crveno bez "stop" svetla

J. Ć,

26. 10. 2021. u 15:34

NA današnjem ročištu u sudnici Višeg suda u Nišu prikazan je snimak nesreće u kojoj je nastradala Jovana Petković (25) iz Žitorađe, kada se direktno u njen auto zakucao “golf” kojim je upravljao Mladen Gigić (20) vozeći pijan i prošavši na crveno svetlo.

ПЛАКАЛА ЦЕЛА СУДНИЦА: Приказан снимак несреће у Нишу у којој је страдала Јована (25) - Гигић (20) пијан прошао на црвено без стоп светла

Foto privatna arhiva

Na snimku se jasno vidi da “stop” svetla nisu bila upaljena sve do neposrednog udarca u Jovanin “bmv”, što baca u vodu prethodne navode odbrane i samog optužen da su kočnice bile neispravne. 

Na snimku koji traje minut i 54 sekunde, vidi se da u raskrsnicu ulazi vozilo “bmw” koje skreće levo. u 1.07. sekundi ulazi “golf” bez “stop” svetla koja se uključuju tek u 1.08 sekundi, onog momenta kada je nesreća već bila izvesna. 

Trenutak nesreće prikazan na ekranu Višeg suda naterao je suze na oči porodici i prijateljima nesrećne Jovane koja je od zadobijenih povreda preminula u KC NIš nekoliko dana nakon nesreće.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

NEUTEŠNI: Otac i majka preminule trudnice (20) iz Knjaževca

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)