PLAKALA CELA SUDNICA: Prikazan snimak nesreće u Nišu u kojoj je stradala Jovana (25) - Gigić (20) pijan prošao na crveno bez "stop" svetla

J. Ć,

26. 10. 2021. u 15:34

NA današnjem ročištu u sudnici Višeg suda u Nišu prikazan je snimak nesreće u kojoj je nastradala Jovana Petković (25) iz Žitorađe, kada se direktno u njen auto zakucao “golf” kojim je upravljao Mladen Gigić (20) vozeći pijan i prošavši na crveno svetlo.

ПЛАКАЛА ЦЕЛА СУДНИЦА: Приказан снимак несреће у Нишу у којој је страдала Јована (25) - Гигић (20) пијан прошао на црвено без стоп светла

Foto privatna arhiva

Na snimku se jasno vidi da “stop” svetla nisu bila upaljena sve do neposrednog udarca u Jovanin “bmv”, što baca u vodu prethodne navode odbrane i samog optužen da su kočnice bile neispravne. 

Na snimku koji traje minut i 54 sekunde, vidi se da u raskrsnicu ulazi vozilo “bmw” koje skreće levo. u 1.07. sekundi ulazi “golf” bez “stop” svetla koja se uključuju tek u 1.08 sekundi, onog momenta kada je nesreća već bila izvesna. 

Trenutak nesreće prikazan na ekranu Višeg suda naterao je suze na oči porodici i prijateljima nesrećne Jovane koja je od zadobijenih povreda preminula u KC NIš nekoliko dana nakon nesreće.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

NEUTEŠNI: Otac i majka preminule trudnice (20) iz Knjaževca

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju